Na de uitverkochte theatertour van vorig seizoen komt VanVelzen met een gloednieuwe show. Tijdens die vorige tour bleek al dat VanVelzen naast een begenadigd muzikant, ook een uiterst geestig verteller is. Dat alles resulteert in een originele, energieke en avondvullende muziekvoorstelling. ‘Mijn leven zijn mijn liedjes en mijn liedjes zijn mijn leven’ zegt hij zelf over ‘The Rush Of Life’.

 

In een jaar tijd is er nogal veel veranderd in zijn leven en daar zingt en vertelt VanVelzen over. De kick die hij krijgt van een afwisselend bestaan voedt zijn creativiteit. Dat leverde een aantal sterke nieuwe songs op en een nieuw album: ‘The Rush Of Life’.

VanVelzen en zijn vaste band staan garant voor een show die van het podium af spat, waarbij het publiek meer is dan toeschouwer alleen. De zaal wordt door VanVelzen altijd op verrassende wijze betrokken bij de voorstelling.

Tijdens de vorige tour bleek al dat VanVelzen naast een begenadigd muzikant, ook een uiterst geestig verteller is. Dat alles resulteert in een originele, energieke en avondvullende muziekvoorstelling.

‘Mijn leven zijn mijn liedjes en mijn liedjes zijn mijn leven’ zegt hij zelf over ‘The Rush Of Life’.

Wie is VanVelzen ? Nederland leert hem kennen in de rol van zingende pianist bij ‘De Wereld Draait Door’. ‘Baby Get Higher’, ‘When Summer Ends’ en ‘Love Song’ groeien uit tot radioklassiekers. VanVelzen en zijn band genieten een livereputatie van formaat. In 2011 kreeg hij een Gouden harp en verraste hij met zijn theaterdebuut. Door ‘The Voice Of Holland’ weet iedereen inmiddels dat VanVelzen meer kan dan zingen alleen.