Voor het maken van een reservering kijkt u bij programma.

OPENINGSTIJDEN KASSA

Via 0592-313330 krijgt u dag en nacht informatie over theater- en bioscoopvoorstellingen. Theater- en bioscoopkaartjes zijn telefonisch te reserveren van 11.00 tot 16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.
Reserveren kan ook op www.theaterdekolk.nl en via de bestelbon in onze brochure.
U kunt natuurlijk ook terecht bij onze kassa: Bioscoop De Nieuwe Kolk, Weverstraat 10, dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

ENTREEPRIJZEN

Bij voorstellingen waarbij een koffiekopje staat afgebeeld krijgt u tegen inlevering van het controlestrookje een gratis drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling. In het nieuwe theater is ook de bewaakte garderobe bij de prijs inbegrepen. De kortingsprijs die bij de voorstellingen vermeld staat, is van toepassing op houders van CJP, kinderen t/m 12 jaar en houders van de ICO VIP-Card.

DE REGELS VAN HET HUIS

1. Jassen in de garderobe
2. Mobiele telefoon uit
3. Geen beeld- en geluidsopnames
4. Zijn de zaaldeuren eenmaal gesloten, dan kunt u tot de pauze niet meer naar binnen. Als er ruimte is, bieden wij u eventueel een tijdelijke plaats.

BESTELFORMULIER

Het door u ingevulde bestelformulier wordt door ons zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. U ontvangt van ons een factuur (inclusief € 3,50 administratiekosten) met daarop de toewijzing van de kaarten. U kunt door middel van een opdracht tot éénmalige automatische incasso betalen. Vul hiervoor de optie in op het bestelformulier.
Het is ook mogelijk telefonisch en via onze website te reserveren.

U ontvangt van ons een factuur (inclusief € 3,50 administratiekosten). U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.
Dit kan op twee manieren:
• Aan de kassa, u krijgt uw kaarten direct mee.
• Overmaken op rekening 38.28.98.885 ten name van Theater De Nieuwe Kolk, uw kaarten worden toegezonden.
Het is ook mogelijk direct aan de kassa kaarten te kopen.
Wij behouden ons het recht voor, indien de plaatsbewijzen niet binnen 14 dagen zijn betaald, de reservering te annuleren.

UITVERKOCHT

Wanneer een voorstelling uitverkocht raakt, plaatsen wij u op de wachtlijst, zonder verdere verplichting.
Als er plaatsen vrijkomen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

PLAATSEN VOOR GEHANDICAPTEN

Indien u een handicap heeft, kunt u uw voorkeur voor een bepaalde zitplaats op het bestelformulier kenbaar maken. Wij proberen aan uw wens tegemoet te komen.

ANNULEREN VAN KAARTEN

Gekochte kaarten worden in principe niet teruggenomen. In bijzondere gevallen kunt u uw kaarten omruilen voor een tegoedbon. In dit geval wordt € 1,75 aan administratiekosten per kaartje in rekening gebracht. We ontvangen uw annulering het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor aanvang.

CADEAUBONNEN


Wilt u iemand verrassen met een gezellig uitje naar Bioscoop De Nieuwe Kolk? Wij hebben een speciale Kolkbiosbon voor € 8,50. Met deze bon geeft u een filmbezoek en een drankje cadeau!
Naast de Kolkbiosbon kunt u bij De Nieuwe Kolk ook terecht voor een nationale bioscoopbon en voor de Podium Cadeaukaart. Deze bonnen zijn bij elke bioscoop en in ieder theater in ons land inwisselbaar. De bonnen zijn in verschillende coupures verkrijgbaar.